Het Rider Waite Tarot deck is het meest populaire en bekende tarotdeck ter wereld. zowel voor beginners als ervaren gebruikers. Het spel werd in 1910 voor de eerste keer in Londen gepubliceerd. Het spel werd door Pamela Colman Smith ontworpen. Edward Waite, een lid van de Golden Dawn orde, gaf hiervoor de instructies.

Het bijzondere van het Rider Waite tarotspel is dat de kleine Arcana illustraties bevat. Dit tarotdeck is het meest populaire en meest gebruikte tarotspel van deze tijd en wordt door velen gebruikt om een stukje van de toekomst te onthullen. De kaarten zijn duidelijk en gemakkelijk te gebruiken en toch bevatten ze de basiservaringen van de mensheid. (Wil jij Rider Waite Tarotkaarten kopen ? kijk dan even op deze website (www.newagewinkel.nl/shop)

Natuurlijk zijn er ook nog andere geschikte spellen, maar dit is wel het meest gebruikte Tarotspel. Iedere kaart bevat een scène waaruit je op kan maken wat de betekenis is van de kaart. Het is dus redelijk eenvoudig om intuïtief met dit spel te leren lezen en er volledig je eigen betekenissen aan toe te kennen.

Wil jij meer helderheid in het hoe en waarom in je leven ?
Voor een verhelderend Tarotconsult bel je met Helderzienden en Mediums…

Bel vanuit Nederland 0909-0188 en vanuit België 0907-37428