Helderzienden & Mediums
090737428
09090188

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten.

Eén van de bekendste voorspellende kaarten zijn toch wel de Lenormand kaarten, die mede door hun duidelijke en heldere symbolen inzicht geven in diverse vraagstukken in het leven.

In 1850 ontstond het Kleine Lenormandspel dat zessendertig kaarten bevat. Tegenwoordig worden ze ze nog steeds wereldwijd gebruikt als wijze raadgever. Elke kaart heeft een eigen karakter en bevat een schat van informatie waardoor ze een duidelijk antwoord kunnen geven op allerlei vragen.

Voor een legging van de Lenormandkaarten hebben wij gespecialiseerde en ervaren kaartlegsters. Zij kunnen door middel van de Lenormand kaarten u precies vertellen wat er gebeurd is en wat er nog gaat gebeuren. Wij hebben verschillende consulenten / kaartlegsters die gespecialiseerd in het leggen van de Lenormand waarzegkaarten. Wil jij Lenormandkaarten kopen ? kijk dan even op deze website (www.newagewinkel.nl/shop)

Wilt u een een duidelijke en heldere boodschap ontvangen doormiddel van de Mlle Lenormandkaarten?
bij Helderzienden en Mediums ben je hiervoor op de juiste plaats…Onze consulenten zitten klaar om uw vragen te beantwoorden.

Bel vanuit Nederland 0909-0188 en vanuit België 0907-37428