Het Orakel van de Aartsengelen

De Aartsengelen zijn zeer invloedrijke engelen met een eigen naam, die boven de geleidegeesten of beschermengelen staan. Je kunt ze als de baas van de geleidegeesten beschouwen. Aartsengelen zijn de boodschappers van de Schepper naar de aardse schepselen en zij zijn ons behulpzaam op iedere gebied in ons leven. Zij beschermen en begeleiden ons, en bewerkstelligen een voor een vrede op aarde. Omdat zij zoveel invloed hebben, kunnen de aartsengelen ons ook aanzetten tot handelen.

De Aartsengelen zijn niet aan tijd of ruimte gebonden, zodat ze bij iedereen die ze aanroept op dezelfde tijd aanwezig kunnen zijn. Aartsengelen kunnen unieke persoonlijke ervaringen en gesprekken met ieder mens hebben.

Elke religie of spirituele weg heeft zijn eigen leer over de aartsengelen. De kaarten beschrijven hun in het algemeen gebruikte naam, hoewel sommige aartsengelen ook onder een andere naam bekend kunnen staan. je hoeft alleen maar aan de naam van een bepaalde aartsengel te denken om hem of haar bij je te roepen. Wanneer je een kaart trekt of een consulent doet dit voor je, roep je automatisch de aartsengel op om bij je aanwezig te zijn.

De aartsengelen voelen zich heel gelukkig als ze je kunnen bijstaan in je dagelijkse bezigheden. De aartsengelen werken harmonieus samen met de beschermengelen om genezing, begeleiding en wonderen te bewerkstelligen.

Wilt u een een heldere Engelenreading ontvangen door middel van dit Aartsengelen Orakel ?
bij Helderzienden en Mediums ben je hiervoor op de juiste plaats…
Diverse consulenten op onze lijn zijn gespecialiseerd in de Engelen

Bel vanuit Nederland 0909-0188 en vanuit België 0907-37428