Godinnen Orakelkaarten

Godinnen zijn wezens die aan engelen doen denken. Ze zijn sterk en liefdevol. Maak kennis met godinnen uit verschillende culturen en ontdek hoe zij je kunnen helpen. Elke orakelkaart bevat een boodschap. Bijvoorbeeld over het verbeteren van de kwaliteit van je leven, je gezondheid, relaties, financiën, je carrière of spirituele pad.

De prachtige afbeeldingen laten Kuan Yin, Lakshmi, Brigti en Isis zien. Maar ook de godinnen uit de Keltische traditie, de Maya cultuur, Egypte en het boeddhisme zijn vertegenwoordigd.

De bijbehorende handleiding helpt je om de juiste reading te doen voor jezelf, familie en vrienden of voor cliënten. Het maakt niet uit of je een beginner of professional bent. Ervaar de goddelijke magie van de godinnen.

Doreen Virtue is paranormaal begaafd en auteur van talloze bestsellers. In haar workshops en boeken werkt zij met engelen en natuurwezens.

Wil jij de Godinnen orakelkaarten van Doreen Virtue kaarten kopen ? kijk dan even op deze website www.newagewinkel.nl/shop

Wil jij een reading van de Godinnen? De paragnosten, mediums en kaartlegsters op deze lijn werken ook met de magie van de Godinnen. zij helpen je met liefde verder op je levenspad.

Bel vanuit Nederland 0909-0188 en vanuit België 0907-37428