Engelen Antwoorden Orakelkaarten

Soms heb je een eenvoudig antwoord nodig op je vraag, een antwoord dat de spijker op zijn kop slaat. Dit kan een ‘ja’ of een ‘nee’ zijn, of je wilt weten wanneer je die baan krijgt, een zielsverwant tegenkomt, een beter huis krijgt enz. enz. Deze kaarten bieden je betrouwbare leiding wanneer je een kort en krachtig, maar vriendelijk antwoord nodig hebt. Als je je in een verwarrende situatie bevindt, geven deze kaarten je een rechttoe rechtaan antwoord en de duidelijkheid die je zoekt.
Doreen Virtue en Radleigh Valentine hebben kaarten gemaakt die een eind maken aan jouw zoeken naar het antwoord door de meest stellige informatie te geven die je nodig hebt. Samen met de handleiding geven de 44 kaarten je stap voor stap aanwijzingen. Met de kaarten van Engelen antwoorden krijg je heldere, directe en liefdevolle boodschappen van je beschermengelen (Wil jij deze kaarten van Doreen Virtue kopen ? kijk dan even op deze website www.newagewinkel.nl/shop)

Wil jij een duidelijke reading en heldere boodschappen ontvangen door middel van deze Engelenkaarten ? bij Helderzienden en Mediums werken veel van onze kaartlegsters en Paragnosten met deze bijzondere Engelenkaarten…Onze consulenten zijn er om je vragen te beantwoorden.

Bel ons vanuit Nederland via 0909-0188 en vanuit België 0907-37428 / bellen met credits? klik hier