Engelentherapie

Op deze lijn zijn engelen specialisten aanwezig. deze engelentherapeuten kunnen door middel van de engelen en de aanreikingen die zij ontvangen antwoord geven op uw vragen. een van deze specialisten is Yasmin. zij is een Engelen therapeut en werkt samen met de Engelen om u hulp en inzichten te geven op allerlei gebieden zoals liefde, relatie, werk, levensdoel, kinderen, huisdieren, gezin. Dit doe ik d.m.v van Engelenkaart readingen en/of Engelen healing.

Je wilt een bepaalde richting uit maar je hebt nog twijfels. Of, je wilt weten warom alles zo veranderd om je heen.  Of bv; welke stappen mag  ik nemen om een romantische relatie in mijn leven aan te trekken?  Hoe kan ik het best mijn mijn relatie verbeteren of ervaar je hier een blokkade in maar kun je je vinger er niet op leggen?

Yasmin brengt helderheid in uw situatie. Yasmin is gecertificeerd engelen therapeut en gespecialiseerd in relatielegging en coaching hieromtrent. zij heeft haar opleiding gevolgd bij een van de bekendste engelen specialiste van Nederland.
het is ook mogelijk om door yasmin een Engelen jaarreading te krijgen! Hierbij worden alle maanden van het jaar behandeld en krijgt u mooie adviezen mee zodat u uw dromen in 2015 kunt waarmaken.

Bel voor Engelen therapie met 0909-0188 en vanuit België belt u 0907-37428