Marianne: Medium, Helderziende. Ik ben een Helderhorend, Heldervoelend, Helderziend Medium en blij dat ik met mijn gave, die ik als kind al bezat, andere de helpende hand mag bieden en kan zorgen dat men beter met hun eigen spiritualiteit om kan gaan. Door middel van kaartleggingen kan ik meer helderheid geven in de situatie waarin u zich bevindt en vanuit daar een oplossing aanreiken
Marianne is een zeer bekend en ervaren medium, Helderziende en is ook regelmatig op beurzen in heel Nederland te vinden. sinds 2014 is Marianne ook werkzaam op deze helderziendelijn. Bent u op zoek naar een zuiver medium met de juiste intenties? ik ben eerlijk en oprecht en met mij kunt u alles bespreken.

Om Marianne te spreken, belt u telefoonnummer 0909-0188. vanuit België 0907-37428
Wilt u direct met mij worden doorverbonden ? kies dan boxnummer 11

Marianne

★★★★★
5 5 1
Je bent voor mij echt een topper.. je weet me gerust te stellen zodat ik verder kan in liefde en vertrouwen. je zegt dat je zuiver werkt en dat klopt...eerlijk en oprecht.. ik ga je zeker vaker bellen..dank je wel voor je inzichten.

marianne

★★★★★
5 5 1
Ik heb je al een tijdje niet meer gesproken, maar je voorspellingen zijn werkelijk waar. Wanneer ben je er weer? Je bent super goed, ik hoop je snel te spreken.